programma

komend weekend gaan de raboracers weer voor de dubbel, immers, het is al februari en er zullen km’s gemaakt dienen te worden; de een als voorbereiding op het Mallorca weekend en de ander (of de een en ander) voor "de" Ronde in het mooie Vlaamse land. En ook dan is het koers, weer of geen weer…!!!

Omdat de voorspelling de ene keer "weer" en de andere keer weer "geen weer" aangeven zal vertrokken worden op basis van de buienradar. De vertrektijden zijn zoals immer te doen gebruikelijk; op zaterdag voor een rondje Maaseik rechtsom 13.30 uur en op zondag wordt om 10.30 uur vertrokken voor het jl. zondag uitgestelde rondje Maaseik linksom. Ook het vertrek zoals altijd op het paparazzipeintje.

Voorts kan ik meedelen dat de geplande tocht op 14 februari, de "valentijnsrit" en de tocht op 15 februari, de "post-valentijnsrit", gewoon doorgang vinden. De Valentijnsrit is voorgereden door onze sponsor. Met alle electronica op zijn "dashbord" aan boord zal dit een echte verrassingstocht worden…!! Na afloop van deze tocht is er gelegenheid om er eentje te drinken in de kantine (zelfbediening).

Op de valreep kan ik ook berichten dat we volop in bespreking zijn met de sponsor. Hierover binnenkort meer.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Een reactie op programma

  1. Robbie zegt:

    Beste, heer Paparazzi. Klokslag 13.30 uur heb ik mij gemeld ter plaatse van het Paparazzipleintje voor het inmiddels welbekende rondje Maaseik rechtsom. Helaas was er niemand te vinden. Zo slecht was het weer toch niet! In vergelijking met vorige week was het tamelijk aangenaam. Ik vermoed dat er met het oog op de buitenrader door de sponsor een tochtje naar Limbricht in het vooruitzicht is gesteld. In ieder geval, tot de volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s