2009…wat een begin..!!

Allereerst wens ik alle lezers, familieleden en vrienden een fantastisch, gezegend (met natuurlijk zo weinig mogelijk regen), gelukkig en bovenal…GEZOND 2009 toe ..!!!

Aan het begin van een jaar is het altijd goed vooruitblikken. Voor de een zal de de trip naar Mallorca in maart het eerste piekmoment zijn, voor de ander is het een maand later "Vlaandrens mooiste" en voor weer een ander de eerste tocht van "die van Postert". En verder in het jaar zijn er op fietsgebied talloze tochten waar men mee kan thuiskomen (Marmotte of Dolomieten marathon of…Otztaler, om er een paar te noemen).

1 januari. Traditioneel wordt er om half elf begonnen aan de eerste km’s van het nieuwe seizoen. Maar, dit niet voordat er in de kantine aan het paparazzipleintje het glas wordt geheven op alles wat maar wenselijk is. Paparazzinieuws_014 De beheerder bleef dit jaar jammergenoeg met vele flessen champagne en pakken wafels zitten vanwege de geringe deelname. Helaas voor de beheerder maar toch ook voor degenen die in in hun mandje zijn gebleven liggen want wat op dit gezellig samenzijn volgde was "nicht nur": "een goed begin is het halve werk" maar af en toe was het zelfs behoorlijk werk wat geleverd moest worden.

Huub was voor deze jubileumtocht zelfs speciaal uit Mofert overgekomen, de sneeuwlaag in Linne was geen belemmering om de Maas over te gaan. Bravo ! Omdat het borrelen een beetje uitliep was Wim (ja, die nog steeds zonder contract zit !) ook nog net op tijd in het startvak. De ronde ging "om Nar haer" en de ijspegels aan de snor van Huub duidden erop dat de -5 graden op de thermometer niet gelogen was. De wereld was klein vanwege de mist en zodoende was menigeen door het draaien en keren al gauw de orientatie kwijt. Wim (zonder contract) heeft zich de hele rit achterin het peleton verscholen maar beloofde beterschap. Bijna iedereen fietste vandaag op "wintermateriaal" vanwege het vele zout op de weg. Een enkeling meende toch op deze feest- en lustrumdag met het beste materiaal aan de start te moeten verschijnen. Een eerste reactie: "Ik had fPaparazzinieuws_016iets en spaken nog het liefst versierd met crepepapier, maar vrouw en kinderen, die me hier altijd bij helpen lagen vanmorgen nog in bed."

Na 50 km kon iedereen weer terugkijken op een mooie tocht, die volgend jaar zeker een 6e editie zal krijgen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Een reactie op 2009…wat een begin..!!

  1. Robbie zegt:

    Laat die champagne maar koud staan, die kom ik nog wel eens opdrinken. Na het darttournooi bij Guus en het barre fietstochtje met Jo door de sneeuw naar Roermond had ik weinig goesting om me naar Horn te begeven voor de jubileumsylvestertocht. Dat zal me wel mijn contract kosten dit jaar. Voor alle Rabo en andere Racers: een gelukkig fietsjaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s