de laatste loodjes…

Ja, ze wegen zwaar dit jaar ! Of het aan de temperatuur ligt ? Zou kunnen, want vandaag stond ik alleen aan het appel. De een wilde liever de hond uitlaten; smoesjes waar men met temperaturen van – 1 graad snel doorheen prikt ! De ander heeft zeker nog in zijn warme bedje gelegen en…. weer een ander (Rene) ging voor de kerstcross in Haelen. Dus, fototoestel in de achterzak en alleen op pad. Had ik een rondje richting het zuiden in gedachten, eenmaal buiten besloot ik er een andere wending aan te geven immers…. de koude wind uit het noord-oosten kun je maar beter meteen tegen hebben.

Na een paar km kwam ik al de eerste die-hards tegen, weliswaar mijns inziens iets te zeer ingepakt maar ja….. Mijn beentempo was lekker hoog, de kleine versnelling kon lekker rondgetrapt worden. Vanaf de Geer ging ik naar het Haelens brook en over het industrieterrein toch weer richting Buggenum en daarna via Haelen naar Nunhem. Het was steeds wind in en daarna even genieten van de wind in de rug. Toen ik in Nunhem door het leudal ging zag ik toch wel erg veel mtb-ers…een goede dag voor de organisatie !! Bij Elisabeth stond een verkeersregelaar….Ik had compassie met hem want hij stond daar goed op de trek ! In elk geval kon ik er niet aan denken om het een of ander op de foto te zetten….te koud !!! Daarna ging het richting Heitse en via Roggel weer terug over Heitse naar Baexem. Bijna thuis kwam ik weer zo’n gemutste "racer" tegen. Toen ik zwaaide bleek dat Wim uit Heel onder die muts zat (ook een raboracer maar zijn contract loopt binnenkort af en daarom zien we hem niet meer zo vaak). Wim draaide meteen en fietste de laatste km’s met me op. We hadden het nog over het zout op de weg, de kou, de jeugd die liever thuis achter de "kachel" (lees "computer") zit en….het voornemen dat Wim komend jaar toch weer vaker bij de Raboracers zal aansluiten !! Kortom, op een paar km’s komen heel wat onderwerpen voorbij !

Nog 5 !! koude dagen dit jaar, zullen er nog fietskilometers worden gemaakt….??? Hierover later meer.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op de laatste loodjes…

  1. Sophie zegt:

    Als Wim nù geen contract aangeboden krijgt,terwijl hij met die vrieskou de weg op gaat,dan weet ik het ook niet meer.Kom ik nog persoonlijk contact op te nemen met de sponsor.
    m.v.groeten,
    Sophiè.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s